Eski Vali Konağı Kavşağı Bayram Tatili Süresince Trafiğe Açık Olacak

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ)'nin  yürüttüğü altyapı çalışmaları dolayısıyla bir süredir trafiğe kapalı olan Eski Vali Konağı Kavşağı, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için kullanıma hazır hale getirildi.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin asfalt çalışmalarını sürdürdüğü kavşakta incelemelerde bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, kavşağın Ramazan Bayramı süresince vatandaşların hizmetinde olacağını belirterek, "Eski Vali Konağı Kavşağı vatandaşlarımızın en yoğun şekilde kullandıkları kavşaklardan bir tanesi. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi biz de Ulaşım Dairesi Başkanlığı olarak Fen İşleri Ekiplerimizle birlikte, kavşağın bayram tatili süresince vatandaşlarımızın kullanabilmesi ve ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfalt çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte Ulaşım Dairesi olarak kavşakta gerekli düzenlemeler yapılacak ve kavşak bayram tatilinde vatandaşlarımızın hizmetinde olacak" dedi.