Özel Toplu Taşıma Otobüsleri Hizmet Vermeye Başladı

Kısa adı TETUS olan Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi'nin rehabilitasyonu projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar sonuçlandı ve özel toplu taşıma araçları halkımıza hizmet vermeye başladı.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar çerçevesinde tüm ilçelerimizde toplu ulaşım sistemi içerisinde vatandaşlarımıza hizmet verecek olan özel toplu taşıma araçlarının tipi ve özellikleri, halkımızın rahat ve konforlu ulaşımını sağlayacak şekilde belirlenmiştir.

TETUS projesi ile, Tekirdağ halkının rahat, konforlu ve güvenli bir ortamda toplu ulaşımını sağlamayı hedeflediklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Toplu Taşıma Sisteminin rehabilitasyonu projesinde son aşamaya geldik. Proje kapsamında; özellikleri belirlenen özel toplu taşıma araçlarımız halkımıza hizmet vermeye başladı. Amacımız en kısa zamanda Tekirdağ il genelinde tüm ilçelerimizde dönüşümün sağlanması. Dönüşüm ile birlikte Tekirdağ, modern ve çağdaş bir toplu taşıma sistemine kavuşacak. Şimdiden halkımıza hayırlı olmasını dileriz" dedi.