Trafik İşaret Levhaları ve Yol Çizgileri Yenileniyor
Trafik İşaret  Levhaları ve Yol Çizgileri Yenileniyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, il genelinde ulaşım güvenliğinin sağlanması, yayaların ve sürücülerin trafikte güvenli bir şekilde hareket etmelerinin sağlanması için gerekli trafik işaret levhalarını yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çorlu başta olmak üzere diğer ilçelerde de haftasonu yatay ve düşey işaretleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerimiz, mesai mefhumu gözetmeksizin Çorlu ilçesinin en işlek, yoğun bulvar ve caddelerinde trafik işaret levhaları yenilenirken, yatay işaretleme çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın trafik güvenliğini sağlamak ve trafik konusunda en iyi hizmeti vermek için bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Çalışmalar kapsamında yaya geçitleri ve yol çizgileri de yenileniyor.