Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram, Başkan Albayrak'a Brifing Verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram, Ulaşım Dairesi'nin yaptığı çalışmalar ile ilgili Başkan Albayrak ve diğer yetkililere sunum eşliğinde brifing verdi.

Ağırlıklı olarak Toplu Taşıma Rehabilitasyon Sistemi, Toplu Taşımada dönüşüm konusunun görüşüldüğü toplantıda, Tekirdağ'ın tüm ilçelerinde, vatandaşlarımızın rahat, konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat edebildiği toplu taşıma sisteminin hayata geçirilmesi adına yapılan çalışmalar değerlendirildi. Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, son teknolojik imkanlar kullanılarak halkın ihtiyaçlarına en hızlı bir şekilde cevap verebilmeyi kendisine misyon edindiğini belirterek, Ulaşım konusunda da bu misyon doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi. Başkan Albayrak, en iyi hizmetin en hızlı şekilde halka ulaştırılması konusunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tüm daireleri ile koordineli ve planlı bir çalışma yürüttüğünü de sözlerine ekledi.

Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram, Ulaşım Dairesi olarak kuruldukları günden bu yana önemli çalışmalara imza attıklarını, Toplu Taşıma Rehabilitasyon Projesi kapsamında da Tekirdağ il genelinde gözle görülür gelişmelerin yaşanacağını söyledi ve çalışmaların yoğunlaştırılarak devam ettiğini sile getirdi.