Trafik Müdürlüğü Ekipleri Hükümet Caddesinde Çalışıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, Hükümet Caddesi'nin yol ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan bölgelerinde, Isıl işlem görerek asfalt zemine yapıştırılan termoplastik esaslı yatay sembol çalışmalarına başladı.

Trafik işaretlerinin yola, ısıl işlem uygulayarak yatay işaretleme şeklinde yapıldığını belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Termoplastik esaslı ısıl işlem gören yatay sembol çalışmalarımıza Hükümet Caddesi'nde devam ediyoruz. Asfalt yola ısıl işlemle yapıştırılan yatay semboller sayesinde trafik uyarılarının sürücüler ve yayalar tarafından daha rahat görüleceğine ve kazaların önlenmesinde önemli rol oynayacağına inanıyoruz. Uzun vadede Tekirdağ genelindeki kavşaklarda ve ana arterlerde bu uygulamanın gerçekleştirilmesini planlıyoruz" dedi.