Ulaşım Dairesinden Genel Sekreter Yardımcısı Gürcün'e Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, beraberinde Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürü Çiğdem Çivrekoğlu, Planlama ve Toplu Taşıma Şube Müdürü Fevzi Uğurlu, Terminaller ve Otoparklar Şube Müdürü Durmuş Özay ve Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Arif Kaya ile birlikte Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün'ü yeni ofisinde ziyaret ederek bir çiçek hediye etti.

Genel Sekreter Yardımcısı Gürcün'ü yeni ofisinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduklarını belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, ziyarette ayrıca yapılan çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını dile getirdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Gürcün'de, Hasan Bayram ve şube müdürlerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.