Başkan Albayrak 'Anlatılan Senin Hikayendir' Adlı Oyunu İzledi
20/11/2016 09:13:22
Başkan Albayrak 'Anlatılan Senin Hikayendir' Adlı Oyunu İzledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesinde sahnelenen "Anlatılan Senin Hikâyendir" adlı tiyatroya oyununa katıldı.

Ünlü sanatçı Levent Üzümcü'nün rol aldığı oyuna yoğun ilgi gösteren vatandaşlar oyunu beğeniyle takip etti.

Oyunun sonunda sahnede kısa bir konuşma yapan Başkan Albayrak, "Bu akşam bizlere güzel dakikalar yaşatan değerli oyuncu Levent Üzümcü ve ekibine tüm Tekirdağlılar adına teşekkür ediyorum. Tekirdağ, ülkemizin yetiştirdiği önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Sizler için organize edilen tiyatro ve çeşitli sahneleme etkinlikleri Yılmaz İçöz Sahnemizde gösterime devam edecek. Sanata olan ilginiz ve katılımlarınız bizleri çok mutlu ediyor. Hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi.

Başkan Albayrak, konuşmasının ardından usta sanatçı Levent Üzümcü'ye bir buket çiçek takdim etti.

Levent Üzümcü de, Başkan Albayrak'a nazik hareketinden dolayı teşekkür ederken, Tekirdağ'da olmaktan dolayı son derece mutlu ve keyifli olduğunu dile getirerek, sahneledikleri oyunu ilgiyle izleyen tüm seyircilere teşekkürlerini iletti.