TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak TESKİ Muhtarlar Koordinasyon Toplantısına Katıldı
06/12/2016 10:48:33
Başkan Albayrak TESKİ Muhtarlar Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,TESKİ Muhtarlar Koordinasyon toplantısına katıldı.

Hayrabolu ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Başkan Albayrak'ın yanı sıra Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu,Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa,Başkan Danışmanı Şeref Çetin,Teski Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Ünal ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz'da katıldı.

Hayrabolu ilçesi mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda Teski Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları değerlendirildi. 

Toplantıda konuşan Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu;"2,5 yılı geride bıraktık.Şehrimiz için sizlerle birlikte gereken her yatırımı planlayarak yapmaya devam ediyoruz.Geçmiş dönemlerde yapılan yatırımlar artık son bulmak üzere.Hayraboluda yapılmadık yol bırakmayarak hizmetlerimize devam ediyoruz.Kapalı pazar yeri ve kapalı hayvan pazarı projelerimiz için gerekli planlamalarda yapılmış bulunmaktadır.Yaptığımız bu hizmetlerde bizlerden desteğini esirgemeyen ve daima yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albarak'a huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum"dedi.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Başkan Albayrak"Hayrabolu tarımın ve hayvancılığın başkentidir.Büyükşehir belediyesi olarak Hayrabolu için gerekli tüm yatırımları yapmaya devam edeceğiz"dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.