Başkan Albayrak'tan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Ziyaret
21/12/2016 17:35:51
Başkan Albayrak'tan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün'ün de bulunduğu ziyarette Başkan Albayrak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin planlanan ve devam eden çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Albayrak,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasının temel atma töreni, ilçe belediyelerinin temel atma ve açılış törenlerinin 5 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşeceğini de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile paylaşarak kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Başkan Albayrak'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.