Antrenmanı İzleyen Albayrak Tekirdağspor'a Kocaelispor Maçı Öncesi Başarılar Diledi
13/01/2017 15:31:59
Antrenmanı İzleyen Albayrak Tekirdağspor'a   Kocaelispor Maçı Öncesi Başarılar Diledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile beraber 15 Ocak Pazar günü Saat:13:30'da Namık Kemal Stadyumunda Türkiye 3. Lig 1. Grupta Kocaelispor ile 2. Yarının ilk maçını oynanacak olan Sarı-Siyahlı Tekirdağspor'un antrenmanını izledi.

Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla görüşerek onlara moral veren ve baklava ikram eden Albayrak  ile Eşkinat Pazar günkü maç için futbolculara başarılar diledi.

Kocaeli maçını kazanacaklarına inandığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak " Tekirdağspor'umuz ikinci yarıda başarılı olacak ve ligi iyi bir yerde bitirecek." dedi.

Albayrak Tekirdağspor'u kendi tesislerini kazandırmak için de çalışmalara başladıklarını  söyledi.