Başkan Albayrak Malkara'da Hasköy Mahallesini Ziyaret Etti
02/03/2017 08:13:26
Başkan Albayrak  Malkara'da  Hasköy Mahallesini Ziyaret Etti

Sabahın erken saatlerinde TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz ile beraber Malkara ilçesine giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve diğer yetkililerle buluşarak istişarede bulundu.

Uzun zamandan beri su sorunu yaşanan ve sorunu TESKİ tarafından giderilen Hasköy Mahallesini ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  vatandaşlarla buluştu.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz ve diğer yetkililerin de hazır bulunduğu ziyarette vatandaşlarla sohbet ederek  istek ve sorunları dinleyen Başkan Albayrak Hasköy için uygulanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Hasköy Mahallesi vatandaşları da su sorununun giderilmesinden dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.