BAŞKAN ALBAYRAK'A ZİYARETLER
02/03/2017 13:20:10
BAŞKAN ALBAYRAK'A ZİYARETLER

Güne yine erken saatlerde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ilk ziyaretçileri kabul etti.

Tekirdağ Muhasebeciler Odası Başkanı Nedim Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, S.S 92 Nolu Tekirdağ Dolmuş Taksi Kooperatifi Başkanı Sezai Akyüz, Türk Telekom İl Müdürü Dilek Çetintaş ile Vali Yardımcıları Lütfullah Gürsoy ve Bekir Sıtkı Hanoğlu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret ettiler.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren ziyaretçiler Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretlerden memnunluk duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da misafirlere Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.