TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan Çorlu Muhasebeciler Odasına Ziyaret
03/03/2017 16:22:51
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan Çorlu Muhasebeciler Odasına Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber 1-7 Muhasebeciler Haftası nedeniyle Çorlu Muhasebeciler Odasını ziyaret etti.

 Oda Başkanı İbrahim Otsekin ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşen ve Muhasebeciler haftasını kutlayan Başkan Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 Tekirdağ'ın Büyükşehir olmasıyla beraber birçok şeyin değiştiğini anlatan Başkan Albayrak" Kendimizi bildik bileli Tekirdağlıydık, ancak 30 Mart 2014 sonra adresimize Süleymanpaşa yazdık. Bu isme alışmak zaman alıyor, ben belediye başkanı olarak zorlandığıma göre vatandaşı ve halkımızı düşünün. Çorlu-Ergene, Çerkezköy-Kapaklı olarak ikiye bölündü. Köyler mahalle oldu, 23 belde belediyesi kalktı. Artık Tekirdağ kabuk değiştirmeye başladı. Tekirdağ'ın nüfusu her yıl bir Şarköy veya Hayrabolu kadar artıyor. Tekirdağ göç alan iller içeresinde Bursa'dan sonra ikinci sırada yer alıyor. Vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanını her yerde görmek istiyorlar. Yıllarca tüm yerel hizmetler belediye başkanları tarafından yürütülmüş.30 Mart 2104 tarihinden itibaren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Bakanlığı tüm ilçelerdeki hizmetlerin yüzde yetmiş beşini yüzde yirmi beşini de ilçe belediye başkanlıkları yapmakla yükümlü oldu. Yıllarca ilçenin tek sorumlu olmasının verdiği bir alışkanlığın değişmesi kolay olmuyor. Bu değişim içeresinde de zamanı iyi değerlendirmek gerekiyor. Biz de elimizden geldiği kadar her yere yetişmeye çalışıyoruz." dedi.

 Muhasebecilerin ve Mali Müşavirlerin Belediye Meclislerinde yer almaları gerektiğini belirten Başkan Albayrak "kendilerinin mesleki bilgilerinden yararlanıyoruz" diye konuştu.

 Muhasebeciler Odasının çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Albayrak'a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.