Başkan Albayrak Tekirdağ Muratlı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tuncay Arı'yı Ziyaret Etti
14/03/2017 09:40:33

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Cumhuriyet Halk Partisi Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk ile birlikte Tekirdağ Muratlı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tuncay Arı ve Hekimleri ziyaret etti.

14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında, Tekirdağ Muratlı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tuncay Arı ve Hekimleri ziyaret eden Başkan Albayrak"Siz değerli hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerim ile kutluyor,sevgi ve saygılarımı sunuyorum"dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür eden Tekirdağ Muratlı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tuncay Arı,Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi.