1. Trakya Genel Sanayi Ticaret Fuarı Çorlu'da Açıldı
03/05/2017 20:20:22
1. Trakya Genel Sanayi Ticaret Fuarı Çorlu'da Açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu'da Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Trakya Fuar Merkezinde düzenlenen 1. Trakya Genel Sanayi Ticaret Fuarının açılışına katıldı.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ın yanısıra, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Vassil Valchev ile çok sayıda işadamının katıldığı fuarın açılışında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ'ın sanayide Marmara'da 4. Türkiye'de de 10. İl olduğunu söyledi. Tekirdağ'ın Türkiye'nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğini anlatan Başkan Albayrak  " Katılanları ve emeği geçenleri kutluyorum. Fuarın Tekirdağ Sanayisi için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Protokol üyeleriyle beraber fuarı gezen Başkan Albayrak yetkililerden bilgi aldı. Fuar 7 Mayıs akşamına kadar açık kalacak.