Başkan Albayrak Market Açılışına Katıldı
19/05/2017 15:09:06
Başkan Albayrak Market Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesindeki yapı marketin açılışını gerçekleştirdi.

"YATIRIMCILAR TEKİRDAĞ'I TERCİH EDİYOR"

Açılış öncesinde konuşma yapan Başkan Albayrak, "Tekirdağ'ın büyükşehir olması ile birlikte merkez ilçe Süleymanpaşa'nın nüfusunda da artış oldu. Tekirdağ'ın genelinde ise nüfus artışı her sene ortalama 35 bin. Seneye nüfusu 1 milyonu aşan şehirler arasına gireceğiz. Yatırımcılar, yatırım gerçekleştirmek için Tekirdağ'ı tercih ediyorlar. Bunlar güzel ve önemli konular. Açılışını gerçekleştirdiğimiz yapı marketin hayırlı uğurlu olmasını, kazancının bereketli olmasını dilerim." dedi.

Başkan Kadir Albayrak'ın konuşmasının ardından yapılan kurdele kesimi sonrası davetliler market ürünlerini inceleme imkanı buldu.