Büyükşehir Belediyesi Personeline "Çalışan Sağlığı Eğitimi" Verildi
30/06/2017 12:03:09
Büyükşehir Belediyesi Personeline

İş ve işçi güvenliğine büyük önem veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, personellerine yönelik "Çalışan Sağlığı Eğitimi" düzenledi.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde az tehlikeli sınıfta yer alan daire başkanlıklarında görev yapan personellere yönelik, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, İş sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğünce, iş sağlığı ve güvenliği temel eğitimleri konularında İşyeri Hekimi Dr. Can Bayraktar tarafından 22-23-28 ve 30 Haziran 2017 tarihlerinde 09.00-12.00 saatleri arasında Meclis Salonunda "Çalışan Sağlığı Eğitimi" verildi.

İş yerinde güvenli çalışılabilmesi için alınması gereken önlemler, slayt gösterisi eşliğinde eğitime katılan personellere anlatıldı.