Başkan Albayrak Hayri Çobanoğlu'nun Cenaze Törenine Katıldı
25/10/2017 13:52:07
Başkan Albayrak Hayri Çobanoğlu'nun Cenaze Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayri Çobanoğlu'nun cenaze merasimine katıldı.

Saray ilçesinin tanınmış esnaflarından Terzi Hayri Çobanoğlu'nun cenaze törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fahmi Altayoğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, ailesi ve yakınları katıldı. Başkan Albayrak, merhuma Allahtan rahmet, cenaze töreninde hazır bulunan sevenlerine başsağlığı dilerken, ailesine de sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu.