Hayrabolu Katlı Otopark İnşaatı Hızla Devam Ediyor
27/10/2017 16:13:13
Hayrabolu Katlı Otopark İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Hayrabolu ilçesindeki en önemli yatırımlarından biri olan Katlı Otopark inşaatı hızla devam ediyor.

İnşaat çalışmaları hızla devam eden şantiye alanında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak incelemelerde bulundu ve görevlilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Albayrak daha sonra Hayrabolu Belediyesi tarafından yaptırılmakta olan Kapalı Pazar Yerini de inceledi.

Hayrabolu İçin Büyük Bir Prestij Projesi

Hayrabolu Eski Pazaryeri Mevkii'ne 258 otomobil ve 100 motosiklet kapasitesine sahip 3 katlı yeraltı otoparkı ve 1 araç yıkama yeri inşa ediliyor. Kapalı otopark inşaatının tamamlanmasının ardından, üst kısmında meydan düzenlemesi yapılacak. 4.000 metrekare yeşil alana sahip meydanda, süs havuzları, heykeller, tören ve etkinlik alanı bulunacak.

Proje tamamlandığında ilçe merkezindeki otopark ihtiyacı karşılanırken, Hayrabolu modern ve estetik tasarımlı bir meydana kavuşmuş olacak.