Süleymanpaşa Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisine Ziyaret
11/11/2017 17:42:17
Süleymanpaşa Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisine Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesindeki Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisini ziyaret etti.

Başkan Kadir Albayrak hafta sonu mesaisinde Süleymanpaşa ve Hayrabolu ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi ve ilçelerdeki yatırımları yerinde inceledi. Gün boyu süren incelmelerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile 17 Kasım 2017'de açılış töreni gerçekleşecek olan Süleymanpaşa İlçesindeki Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisini de gezen Başkan Kadir Albayrak, yetkililerden hazırlıkların tamamlandığı bilgisini aldı. Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın özlediği temiz sahillerine kavuşacağı günlerin çok yakın olduğunu belirterek tesisin tüm Tekirdağ'a hayırlı uğurlu olmasını diledi.