14 Kasım Malkara'nın Kurtuluş Bayramı Kutlandı
14/11/2017 12:55:41
14 Kasım Malkara'nın Kurtuluş Bayramı Kutlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Malkara Kaymakamlığı önünde gerçekleşen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, Malkara Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erdem Murat Tatlı, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Malkara Şehitler Anıtı'nda devam etti. Burada askerler tarafından gerçekleştirilen saygı atışı, saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından son buldu.