Başkan Kadir Albayrak Açılış Törenine Katıldı
15/11/2017 12:48:52
Başkan Kadir Albayrak Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Özen Makine Komatsu Yetkili Servis Açılış Törenine katıldı.

Süleymanpaşa İlçesinin Zafer Mahallesi'nde gerçekleşen açılış töreninde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da yer aldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak "İlimizde açılan iş yerlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Tekirdağ artık işverenlerin ilgi odağı haline gelmiş durumda. Ben biliyorum ki; Tekirdağ büyükşehirler içerisinde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacaktır" dedi. Tören konuşmaların ardından kurdele kesimi ile son buldu.