Malkara'daki Yatırımlar İncelendi
12/02/2018 18:50:57
Malkara'daki Yatırımlar İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'da yapımı devam eden yatırım ve projeleri yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak, ilçede yapımı devam eden Malkara Belediyesi Kapalı Pazar Yeri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara Aile Yaşam Merkezi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisi inşaatlarını yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un da yer aldığı incelemeler sırasında açıklama yapan Başkan Albayrak "Göreve geldiğimiz günden bu yana diğer ilçelerde olduğu gibi Malkara'da da önemli projelere imza attık. Tekirdağ'ın her ilçesinin ayrı bir özelliği var. Malkara hayvancılık alanında önemli bir ilçemiz. Bu durumu göz önünde bulundurarak et kombina tesisimizin çalışmalarına başladık. 2014 yılında söz verdiğimiz hangi proje varsa yerine getirmeye devam ediyoruz" dedi.