Başkan Albayrak Pazar Esnafı İle Bir Araya Geldi
01/03/2018 18:18:08
Başkan Albayrak Pazar Esnafı İle Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesinde kurulan Perşembe Pazarı esnafı ile buluştu.

Başkan Kadir Albayrak, pazar ziyareti öncesinde Köprübaşı mevkiideki güzergah düzenleme ve Tekira AVM araç giriş ve çıkış düzenlemesi ile ilgili Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral ve Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Bayram'dan bilgi aldı. Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral ve Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Bayram ile birlikte Perşembe Pazarını gezen Başkan Albayrak,  esnafla tokalaştı ve hayırlı işler diledi. Pazar esnafının yanı sıra pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, vatandaşlarla sohbet etti ve isteklerini dinledi.