TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Şarküteri Açılışına Katıldı
06/04/2018 16:25:08
Başkan Albayrak Şarküteri Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde hizmete giren Rodosto Gurme Şarküteri isimli işletmenin açılışına katıldı.

100. Yıl Mahallesi'nde gerçekleştirilen şarküteri açılışına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve davetliler katıldı.

Başkan Kadir Albayrak, işletme sahibi Ercan Pehlivan'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak bol kazançlar diledi. İşletme sahibi Pehlivan da Başkan Albayrak'a açılışa katılmasında dolayı teşekkür etti.

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Başkan Albayrak, her açılan işletmenin kente değer kattığını belirterek, "Tekirdağ'ımız günden güne büyüyen bir şehir. Dolayısıyla böylesine kaliteli işletmelere de ihtiyacımız var. Buranın Tekirdağ'ın artan nüfusuna kaliteli hizmet sunacağını düşünüyorum. İşletme sahibine bol ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.

Başkan Albayrak'ın konuşmasının ardından katılımcılar tarafından kurdele kesilerek şarküterinin açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra işletme sahibi Ercan Pehlivan, davetlilere şarküteriyi tanıttı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.