Başkan Albayrak Muhtarlar Dernek Başkanları İle Bir Araya Geldi
05/07/2018 10:03:39
Başkan Albayrak Muhtarlar Dernek Başkanları İle Bir Araya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muhtarlar Dernek Başkanları ile bir araya geldi.

Süleymanpaşa İlçesi Osmanlı Mahallesi Muhtarı İsa Turgut, Çorlu İlçesi Şeyhsinan Mahallesi Muhtarı Salim Sarıer, Ergene İlçesi Ulaş Mahallesi Muhtarı Ersin Çabuker, Saray İlçesi Çukuryurt Mahallesi Muhtarı Mümin Değirmenci, Malkara İlçesi Camiatik Mahallesi Muhtarı Recai Öztürk ve Hayrabolu İlçesi Karayahşi Mahallesi Muhtarı Recep Akgün'ün katıldığı kahvaltılı toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz da katıldı. Süleymanpaşa, Çorlu, Ergene, Saray, Malkara ve Hayrabolu İlçelerinin Muhtarlar Dernek Başkanları ile bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Kadir Albayrak daha sonra Muhtarlar Dernek Başkanları ile birlikte Vali Mehmet Ceylan'ı ziyaret etti. Başkan Albayrak ve beraberindeki heyet, yapımı tamamlanan yolların korunması ve diğer sorunlarla ilgili Vali Mehmet Ceylan ile görüşmelerde bulundu. Vali Ceylan, ziyaretinden dolayı Başkan Kadir Albayrak ve beraberindeki heyete teşekkür etti.