Başkan Albayrak Tren Kazasında Hayatını Kaybeden Özcan Cesur'un Cenaze Törenine Katıldı
09/07/2018 14:48:05

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu İlçesinin Sarılar Mahallesinde meydana gelen tren kazasında yaşamını yitiren Özcan Cesur'un cenaze törenine katıldı.

Cenaze Töreninde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Candan Yüceer ve İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ile Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da yer aldı.

Başkan Albayrak, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine baş sağlığı diledi.