TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Yerel Basında Yer Alan İddialarla İlgili Basın Açıklamamızdır
18/10/2018 11:18:24
Yerel Basında Yer Alan İddialarla İlgili Basın Açıklamamızdır

Trakya Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdurrahim Yıldırım ve Haber 282 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Metin Engin iddiaları nedeniyle basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

15 Ekim 2018 tarihinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından, Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonu'nda, Süleymanpaşa ilçesinde görev yapan basın mensupları ile bir toplantı yapılmıştır. Toplantıya Trakya Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdurrahim Yıldırım ve Haber 282 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Metin Engin'in katılmak istedikleri üzerine, kendilerine söz konusu toplantının sadece Süleymanpaşa ilçesinde faaliyet gösteren basın mensupları ile yapılacağı bildirilmiştir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a, Ergene ve Çorlu'da faaliyet gösteren öğrenci servisi esnafının iddialarıyla ilgili sorular soracaklarını beyan eden basın mensupları Abdurrahim Yıldırım ve Metin Engin, Süleymanpaşa'daki basın mensupları ile daha önceden planlanmış olan toplantının bitmesini beklemeden Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası'nı terk etmişlerdir. Bu sebeple gazeteciler; Yıldırım ve Engin'in sorularının cevaplandırılması mümkün olamamıştır.

Bahse konu olayla ilgili olarak yapılan açıklamaları üzüntü ile karşılamaktayız. Açıklık ve şeffaflık ilkesi ile hareket eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da kurumumuzla ilgili haber ve bilgileri basın ile paylaşmaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.