Başkan Albayrak Döne Ormanlı'nın Cenaze Merasimine Katıldı
11/11/2018 16:09:27
Başkan Albayrak Döne Ormanlı'nın Cenaze Merasimine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Kadın Kolları Başkanı Duranca Ormanlı`nın annesi Döne Ormanlı'nın cenaze merasimine katıldı.

Cenaze merasimine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, önceki Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve merhume Döner Ormanlı'nın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Başkan Kadir Albayrak, merhume Döne Ormanlı'ya Allah'tan rahmet dilerken, ailesi, yakınları ve sevenlerine de başsağlığı temennisinde bulundu.