Başkan Albayrak'tan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Ziyaret
12/11/2018 12:30:36
Başkan Albayrak'tan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin bakanlıklarda olan çalışmalarını takip etmek amacıyla bulunduğu Ankara'da, CHP Genel Merkezi'ni de ziyaret ederek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Ziyarette Başkan Kadir Albayrak tarafından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede devam eden ve tamamlanan yatırımlar ile ilgili bilgi verildi. Ziyaret sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Kadir Albayrak'a çalışmalarında başarılar dilerken, Başkan Albayrak da Kılıçdaroğlu'na ilgisinden dolayı teşekkür etti.