Ergene Mahalle Muhtarlarından Başkan Albayrak'a Ziyaret
16/11/2018 13:20:27
Ergene Mahalle Muhtarlarından Başkan Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene ilçesi mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.

Başkan Kadir Albayrak, Ergene ilçesine bağlı Ahimehmet Mahallesi Muhtarı Mehmet Ertaş, İğneler Mahallesi Muhtarı Halit Dindar, Misinli Mahallesi Muhtarı Mustafa Korkmaz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ergene Meclis Üyesi Yüksel Baydarlı'yı makamında ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ergene'de tamamlanan ve devam eden çalışmalar ile mahallelerin genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonrasında Başkan Kadir Albayrak Ergene Mahalle Muhtarları ve Meclis Üyesi Yüksel Baydarlı'ya ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.