Başkan Albayrak Derin Çatak Şehitlerini Anma Günü Etkinliklerine Katıldı
18/11/2018 14:53:49
Başkan Albayrak Derin Çatak Şehitlerini Anma Günü Etkinliklerine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Sağlamtaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen "Derin Çatak Şehitlerini Anma Günü"  etkinliklerine katıldı.

Malkara İlçesi Sağlamtaş Mahallesinde düzenlenen etkinliğe Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek, Sağlamtaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Güven ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinlik, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve duaların okunmasının ardından son buldu. Burada bir açıklama yapan Başkan Albayrak, "1912 yılında şehit edilen, Derin Çatak şehitlerimizin ruhları şad olsun," dedi.