Tekirdağ Emine Özata Akustik Konserine Ev Sahipliği Yaptı
02/12/2018 10:03:00
Tekirdağ Emine Özata Akustik Konserine Ev Sahipliği Yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bu etkinlikler kapsamda Tekirdağ'ın önemli müzisyenlerinden Emine Özata'yı sevenleri ile buluşturdu.

Süleymanpaşa İlçesi'ndeki Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleşen ve yaklaşık 2 saat süren akustik konserde sanatçı Emine Özata sevilen şarkılarını seslendirdi. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören konser sonunda Emine Özata katılımcılara ve başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere konserin düzenlenmesinde emeği geçen tüm Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür etti.

Çalışmalarının her alanında sosyal belediyecilik ilkesini esas alan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi,  kültür-sanat etkinliklerini hayata geçirmeye devam edecek. Bu kapsamda 2014 yılından bu yana olduğu gibi sanatın farklı alanlarında üretim yapan önemli sanatçılar Tekirdağlı vatandaşlar ile buluşacak.