TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak İlçelerdeki Yatırımları İnceledi
04/03/2019 11:20:43
Başkan Albayrak İlçelerdeki Yatırımları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçelerde devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak,  ilk olarak 7 Mart tarihinde açılışı yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kent Park 2. Etabındaki son çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada Kent Park'ın açılış törenine tüm vatandaşların katılımını dilediğini belirterek "Çerkezköy'ümüze hayırlı olsun" dedi.

Başkan Albayrak daha sonra Saray ilçesine geçerek Büyükyoncalı Mahallesi ile Yenimahalle'de yol yapım çalışmaları devam eden ve tamamlanan Rumeli ve Veysel Atasoy Caddeleri ile Boztepe, Mevsim, Destan, Çamlık, Ekin, Okyanus, Petek, Narlıbahçe, Tuğrul, Karaca, Yiğit, Gök, Sedef, Çağla, Aktaş, Acar,  Anka, Üzüm, Duru, Uygar, Vatan, Uzman Sokaklarında ve  Depo ve Fabrika Caddelerinde başlayan Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) Yol çalışmalarını inceledi.

Başkan Albayrak incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Saray'da gerçekleştirdiğimiz yol yapım çalışmalarında sona yaklaşıyoruz. Saray'ımıza hayırlı olsun" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.