Yatırım Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti
04/03/2019 14:57:29
Yatırım Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından 11 ilçede sürdürülen çalışmalar ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal ile Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları yer aldı.

Değerlendirme toplantısında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından 11 ilçe genelinde sürdürülen çalışmaların son durumu ve tamamlanan çalışmalar hakkında değerlendirme yapıldı.