Başkan Albayrak'tan Vali Yıldırım ve Tugay Komutanı Kıcanaoğlu'na Ziyaret
09/04/2019 15:33:52
Başkan Albayrak'tan Vali Yıldırım ve Tugay Komutanı Kıcanaoğlu'na Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ı ve Tekirdağ 8'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu'nu ziyaret etti.

İlk olarak Vali Aziz Yıldırım'ı ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Vali Yıldırım'la Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet dönemi hakkında görüşmeler yaptı. Ziyaretin sonunda Başkan Albayrak, misafirperverliği dolayısıyla Vali Yıldırım'a teşekkür etti. Vali Yıldırım da Başkan Kadir Albayrak'a görevinde başarılar diledi.

Daha sonra 8'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu'nu ziyaret eden Başkan Albayrak, burada da çalışmalar hakkında Kıcanaoğlu ile görüşmelerde bulundu. Kıcanaoğlu, Başkan Kadir Albayrak'a yeniden seçildiği Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde başarılar diledi.