Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin Brifing Toplantıları Devam Ediyor
17/04/2019 13:35:24
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin Brifing Toplantıları Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bünyesindeki daire başkanlıkları tarafından gerçekleştirilen brifing toplantıları devam ediyor. Bu kapsamda TESKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Dairesi, Emlak İstimlak Dairesi ve Abone İşleri Dairesi Başkanlığı ile Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlıkları brifing toplantısı düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu ve TESKİ Genel Müdürlüğünde gerçekleşen toplantılara Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları katıldı.

Brifing toplantıları, daire başkanlıklarının faaliyetleri, hiyerarşik yapısı ve çalışma sistemi ile ilgili bilgi verilmesi ve çalışmaların değerlendirilmesi ile son buldu.