Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Brifing Toplantıları Tamamlandı
19/04/2019 11:56:48
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Brifing Toplantıları Tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki daire başkanlıkları tarafından 2019-2024 hizmet dönemi hazırlıkları kapsamında düzenlenen brifing toplantıları tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen son toplantılarda Tekirdağ Büyükşehir Başkan Kadir Albayrak, Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şirketleri Genel Müdürü Ali Osman Yaşar ile daire başkanları da yer aldı.

Düzenlenen Brifing Toplantılarında, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkan Vekili Recai Süvari, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Müveddet Işık, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Av. Nevim Kaçar, 1. Hukuk Müşaviri Av. Meltem Başa ile Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkan Vekili Erdin Eral tarafından dairelerin çalışma sistemleri, hiyerarşik yapısı, yatırım ve faaliyet programları hakkında sunum gerçekleştirildi.