Ay Işığında Sinema Geceleri Süleymanpaşa İlçesinde Başladı
17/07/2019 10:51:21
Ay Işığında Sinema Geceleri Süleymanpaşa İlçesinde Başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene ikincisi düzenlenen "Ay Işığında Sinema Geceleri" programı, Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen Şampiyon film gösterimi başladı.

Sahil Dolgu Alanındaki Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen ve vizyona girdiği sene büyük ses getiren Şampiyon filminin gösterimine vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Efsane yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş'ın hayatını konu alan filmin gösteriminde vatandaşlar, keyifli bir akşam yaşadılar.

Ay Işığında Sinema Geceleri, 21 Ağustos'a kadar 11 ilçedeki farklı mekânlarda devam edecek. Türk sinemasının son dönemde en fazla ilgi gören filmlerinden olan Şampiyon, Hedefim Sensin ve Yol Arkadaşım 2 filmleri Tekirdağlı vatandaşlar ile buluşturacak olan program, ücretsiz olacak.