Başkan Albayrak Cumhuriyet Tırının Ziyarete Açılış Törenine Katıldı
21/07/2019 18:37:52
Başkan Albayrak Cumhuriyet Tırının Ziyarete Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin hayata geçirdiği proje kapsamında Milli Mücadelenin 100.Yılı dolayısıyla Türkiye'yi dolaşan Cumhuriyet Tırının Süleymanpaşa'daki açılış törenine katıldı.

Törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, ADD Tekirdağ Şube Yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"ATATÜRK TÜRKİYE'NİN KALBİDİR"

Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye'nin kalbi olduğunu belirterek, "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet ve şükran doluyuz. Ben, Atatürkçü Düşünce Derneği'ni bu anlamlı projeden dolayı kutluyor, tüm Tekirdağlı vatandaşlarımızın Cumhuriyet Tırı'nı mutlaka ziyaret etmelerini diliyorum," dedi.

Ziyaretlerin ücretsiz olduğu Cumhuriyet Tırı, 21-22 Temmuz tarihlerinde Süleymanpaşa ilçesi Sahil Dolgu Alanı'nda ziyaret edilebilir.