Başkan Kadir Albayrak'tan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş'e Ziyaret
25/10/2019 13:08:18
Başkan Kadir Albayrak'tan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş'e Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile birlikte Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş'i makamında ziyaret etti.

Saray Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Kadir Albayrak ve Milletvekili İlhami Özcan Aygun'un yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör de yer aldı.

Ziyarette Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi'nin Saray ilçesinde hayata geçirdiği çalışmalar ele alındı. Başkan Kadir Albayrak, misafirperverliği dolayısıyla Özgen Erkiş'e teşekkür etti. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlere teşekkür etti.