TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Gerçekleşti
28/10/2019 16:17:11
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni Gerçekleşti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Süleymanpaşa ilçesindeki Tarihi Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Törende Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Çiğdem Koncagül, Garnizon Komutanı Tank Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Başsavcı Vekili Soner Gül, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, Tekirdağ Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı. Ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Şeref Defteri'ni imzalayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Aziz Milletimiz, cumhuriyetine, demokrasisine ve milli iradesine yönelik tehditleri bertaraf edeceğinin ve bu değerlerine son nefesine kadar sahip çıkacağını bugüne kadar tüm dünyaya göstermiş, bundan sonra da göstermeye devam edecektir. Hiç şüphe yok ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. 96. Kuruluş yıl dönümünde aziz hatıralarınızı yad ediyor, tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum," dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.