TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Sağlamtaş'ta Yapılan Menfezde İncelemelerde Bulundu
20/12/2019 17:14:13
Başkan Albayrak, Sağlamtaş'ta Yapılan Menfezde İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sağlamtaş'ta yapılan ve kısa süre içerisinde bitirilerek hizmete açılan menfezde incelemelerde bulundu.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, yıkılma tehlikesi olmasından dolayı yeniden inşa edilen menfez, yolun araç trafiğine kapatılmasının ardından 12 saatlik süre içerisinde bitirildi.  4,60 metre genişliğinde, 3 metre yüksekliğinde olan çelik menfezin bitirilmesi ile birlikte 2 şeritli (Gidiş-Dönüş) yolun alt yapısı Tamamlanmış oldu.

Menfezi yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, altyapı ve yol çalışmalarına titizlikle devam ettiklerini belirerek, "Sağlamtaş Mahallemizdeki bu menfezde yıkılma tehlikesi söz konusu idi. Teknik personellerimiz bu durumu tespit ederek gerekli çalışmaları yaptılar ve 12 saat gibi kısa bir sürede çalışmalar tamamlanarak yolu trafiğe açtık. Bundan sonra da altyapı ve yol çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.

Sağlamtaş Mahallesi Muhtarı Ramazan Ersoy da yapılan çalışmadan dolayı Başkan Albayrak'a emeği geçen personele teşekkür etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.