Gaziköy Mahallesinde Sıcak Asfalt Serim Çalışması Tamamlandı
24/08/2020 11:43:46
Gaziköy Mahallesinde Sıcak Asfalt Serim Çalışması Tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Şarköy ilçesinde 4 bin 800 metrekarelik BSK sıcak asfalt serim çalışması tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Şarköy ilçesinin Gaziköy Mahallesinde başlatılan 4 bin 800 metrekare uzunluğundaki BSK Sıcak Asfalt Serim çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin, 2020 Faaliyet Programı kapsamında il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ettiğini belirterek, "Şarköy ilçesi Gaziköy Mahallesinde yapımı tamamlanan yolumuzun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.