TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir'den "Atatürk ve Cumhuriyet" Temalı Kompozisyon Yarışması
01/11/2020 11:32:51
Büyükşehir'den

Milli ve manevi değerlere büyük önem veren ve bu doğrultuda anlamlı etkinlikler düzenleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik "Atatürk ve Cumhuriyet" temalı kompozisyon yarışması düzenliyor. 

Ortaokul ve lise düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik 2 ayrı kategoride düzenlenecek olan kompozisyon yarışmasında her iki kategoride ilk 3'e giren yarışmacılardan birincilere 3 bin, ikincilere 2 bin ve üçüncülere de bin lira teşvik amaçlı para ödülü verilecek. Ayrıca seçici kurul tarafından belirlenecek olan 6 yarışmacı da 500'er lira mansiyon ödülü almaya hak kazanacak.

Atatürk ve Cumhuriyet değerlerini gelecek nesillere aktarmak ve hatıralarına sahip çıkmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren, bu kapsamda yaptığı tesislerde isimlerini yaşatan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, Cumhuriyet Devrimi'nin tarihsel sürecini toplumun tüm kesimlerine benimsetmek hedefiyle düzenlediği kompozisyon yarışmasına, Tekirdağ il sınırları içerisinde ikamet eden, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim gören tüm öğrenciler, www.tekirdag.bel.tr adresindeki katılım formunu doldurarak katılım sağlayabilir.

29 Ekim 2020 tarihinde başlatılan kompozisyon yarışmasına son başvuru tarihi 1 Şubat 2021 olarak belirlendi. 10 Şubat 2021-22 Mart 2021 tarihleri arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca oluşturulan komisyon tarafından değerlendirilecek olan eserlerden dereceye girenler, 23 Nisan 2021 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenecek olan törenle ödüllendirilecek.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.