Trakya Bağ Rotası Projesi tanıtıldı
15/04/2014 20:18:49
Trakya Bağ Rotası Projesi tanıtıldı

Trakya Turizm İşletmecileri Derneğince düzenlenen Trakya Bağ Rotası Projesi tanıtımının kapanış toplantısı Tekirdağ Ticaret ve sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı. Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu’nun yanısıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Lokantacılar Odası Başkanı Lütfi Çebi  ile Trakya Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Orhan Çebi ve üretici firma yetkililerinin katıldığı toplantıda proje yetkilileri bu projenin Trakya bağcılığı ve şarapçılığı  için çok önemli bir proje olduğunu belirterek “ Bu projeyle bağlarımızı tanıtıyoruz. Bağ üzerinde olan turizm en büyük turizmdir” dediler.