TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Merkez Mahalle Muhtarları İle Biraraya Geldi
04/07/2014 18:25:10
Başkan Albayrak, Merkez Mahalle Muhtarları İle Biraraya Geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Süleymanpaşa İlçesi’ne bağlı merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Yapım çalışmaları devam eden Atık Su Arıtma Tesisi ile Kanalizasyon ve Yağmur suyu hatları yapım işi ile ilgili mahalle muhtarlarına açıklamalarda bulunan Başkan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ’ın geleceğini planlayarak çalışma yapıyoruz. Kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yapım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şuana kadar 70 km’lik kısım tamamlandı. Altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Bu anlamda 1-2 sene sıkıntı yaşayacağız. Mahallelerimiz kazılacak, yağmur suyu ve kanalizasyon hatları yapılacak. Ancak çalışmalarımızın sonunda altyapı sorunumuz kalmayacak. Bunun sözünü size veriyorum. Ama biraz zaman istiyoruz. Bizi izlemeye devam edin. Bir süre sonra bazı şeylerin değiştiğini göreceksiniz” dedi.
Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Şefi Yazan, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Teski Şube Müdürleri, ilgili personel ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda mahalleleri ile ilgili sorunları aktarma fırsatı bulan muhtarlar Başkan Albayrak’a düzenlemiş olduğu toplantıdan dolayı teşekkür etti.
  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.