TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak'tan Tekirdağ Medya Mensupları Derneğine Ziyaret
25/07/2014 17:54:59
Başkan Albayrak'tan Tekirdağ Medya Mensupları Derneğine Ziyaret

 Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Basından Sansürün Kaldırılışının 106. Yıldönümü nedeni ile Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile beraber Tekirdağ Medya Mensupları Derneğini ziyaret ederek Basın Bayramını kutladı.

Dernek binasında Başkan Cenap Kürümoğlu ve üyelerle görüşerek basın bayramını kutlayan Başkan Albayrak her zaman basının yapıcı eleştirilerine açık olacaklarını ve basının tavsiyelerini de dikkate alarak çalışmalarımızı hızla sürdüreceklerini söyledi. Basının desteklenmesi gerektiğini ve kendilerinin de basına destek vereceklerini dile getiren Albayrak basınımızla beraber çalışacağız” dedi.

 

Dernek çalışmalarıyla ilgili dernek başkanı Cenap Kürümoğlu’ndan bilgiler edinen Başkan Albayrak dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Bünyelerinde Gazetelerin yanısıra Radyo ve Televizyonların da bulunduğuna dikkat çeken dernek Başkanı Cenap Kürümoğlu da başkan Albayrak’a Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi kitapçığını hediye etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.