Başkan Albayrak, Tüm Tekirdağlıların Ramazan Bayramını Kutladı
27/07/2014 12:56:56
Başkan Albayrak, Tüm Tekirdağlıların Ramazan Bayramını Kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bir mesaj yayınlayarak tüm Tekirdağlıların Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi: "Değerli Hemşehrilerim, mübarek Ramazan ayını idrak etmenin sevinci ile bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, paylaşmanın ve dayanışmanın arttığı, ulus olma bilincinin en yoğun şekilde hissedildiği müstesna günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diler, nice bayramlara ulaşmak ümidiyle selam ve saygılarımı sunarım"

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı