TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Su Depo Bağlantıları Tamamlandı
24/08/2014 20:53:19
Su Depo Bağlantıları Tamamlandı

Tekirdağ Su veren Çorlu Sarılar Mahallesi Bölgesinde TREDAŞ tarafından yapılan çalışmalar sonucu elektrik kesilmesinden dolayı bugün Süleymanpaşa’nın birçok bölgesine su verilemedi. Bu su kesintisinden istifade edilerek hattın üzerinde bulunan su kaçıran bağlantı contaları değiştirildi.

Ayrıca Hürriyet Mahallesi'nde Tekirdağ’ın yeni gelişen bölgelerine su verecek olan 5 Bin Tonluk deponun Çorlu Sarılar, Muratlı Aşağısevindikli ve 2015 sonu itibariyle içme suyu vermeye başlayacak olan Naip Barajı hattının bağlantı çalışmaları bugün kesinti yapılmasından istifade edilerek tamamlandı. Şehrin su ihtiyacının karşılanması için büyük çaba sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Aşağısevindikli ve Çorlu Sarılar'daki su kuyularındaki bakım çalışmalarımız devam ediyor. TESKİ olarak elimizde olmayan sebeplerle vatandaşlarımızın suyunun hafta sonu kesilmesinden dolayı üzülüyoruz fakat kısa zamanda bu su kesintilerinin kısa zamanda ortadan kaldırılacağını ekip olarak tüm arkadaşlarımızla çalışıyoruz dedi.

Yapılan çalışmalarda hatta bulunan suların boşaltılmasından sonra elektrik verilmesiyle birlikte bugün suların verileceğini açıkladı. Bugünkü çalışmalara nezaret eden, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, Su kanalizasyon Daire Başkanı Fatih Başaran, TESKİ Şube Müdürleri Kenan Güneş, Ertan Şerifoğlu, Aycan Belge, Ufuk Ergin, Ustabaşı Rıza Gümüş çalışmalara bizzat katıldılar.

Hürriyet Mahallesinde İller Bankasından katkı sağlanarak Gülsan Alt yapı Temizlik Şirketine 1.875 Bin liraya ihale edilen 5 bin tonluk su deposunun da bir ay içerisinde tamamlanacağı, su deposunun bağlantı tesisatları tamamlanmış deponun içerisi tamamen fayans kaplı ve tesisatının da paslanmaz çelikten yapıldığı görüldü. Çevre düzenlenmesi ve bağlantılar sağlandıktan sonra su bağlantısı yapılacak.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.